Caps de Setmana entre Amics

Són trobades de cap de setmana (de de divendres a la tarda fins diumenge també a la tarda) de 12 persones, més nosaltres dos.

Tots els participants, o bé ja ens coneixem, o bé sou amics dels nostres amics, o bé ens seguim a les xarxes.

Cada cap de setmana hi ha un fil conductor (per exemple, la creació literària o artística, la gastronomia, la pedagogia, la fotografia, la història…). Això vol dir que en el programa d’aquell cap de setmana hi ha moments en què reservem una estona per aquella matèria específica -escriure, pintar, o ens dediquem amb major interès a la cuina, o a discutir sobre mètodes d’ensenyament…- però no cal que siguem ni escriptors, ni pintors, ni cuiners ni mestres! Ens hi posem i prou!

També demanem que tres o quatre dels participants ens proposeu una xerrada o una classe d’alguna temàtica que conegueu bé per afegir-la al programa (no té perquè tenir res a veure amb la temàtica del cap de setmana): una xerrada sobre el barroc a Roma, sobre les noves monedes digitals, sobre com fer un hort urbà, un tiramisú o que ens feu una classe de ioga. Tot és interessant i de tot en podem aprendre!

A més a més, juguem a petanca, a ping pong, ens banyem a la piscina o anem a buscar bolets, segons l’època de l’any!


Una proposta íntima, a mig camí de les velles tertúlies de cafè i els nous contactes en xarxa que permeten donar sortida a les capacitats i potencialitats de cadascú

L’esperit dels Caps de Setmana entre Amics és la d’anar creant una xarxa amb qui poder fer d’altres trobades, viatges i sentir-nos tots plegats més acompanyats. És la de créixer com a persones compartint el que sabem fer o ens apassiona, debatre i aprendre de les opinions de tots. És entendre que la convivència sota un mateix sostre per uns dies amb persones que no coneixem, de qualsevol país, edat o professió, és una experiència nova i divertida que ens fa avançar i escapar de la rutina. I tot, envoltats d’un espai relaxant a la casa, el jardí i el bosc.

…i si us ve de gust proposar-ne un amb un altre tema… digueu-nos-ho!

Sigui com sigui, allò més important és complir amb les següents condicions:

  • Ser 12 participants (més nosaltres dos)
  • Ocupar-vos d’un dels 12 plats del cap de setmana (podeu escollir entre un entrant, un principal o unes postres). Nosaltres oferim els esmorzars i les begudes no alcohòliques. Haureu de portar els ingredients per a 14 comensals i cuinar-lo (o bé portar-lo en part o totalment fet).
  • Fer una contribució a les despeses de la casa de 60 euros per persona per tot el cap de setmana.
  • Les habitacions disponibles són 6 dobles i 4 banys. Hi trobareu llençols. Si veniu en cotxe, us convidem a portar la vostra pròpia tovallola de bany.
  • El cost de les ampolles de vi que es consumeixen es reparteix al final del cap de setmana entre els participants qui n’hagin begut (no sol pujar més d’uns 7 euros per persona).

Properes activitats: