Categories
Agenda

Cap de Setmana IA i Creativitat + “Secre(t)cions 19/01- Llista d’espera oberta

Descobreix el potencial de la Creativitat amb ChatGPT! Aquest taller obert a tothom, t’ensenyarà com utilitzar ChatGPT com una eina potent per potenciar la teva creativitat i aplicar-la a la teva vida quotidiana. Aprèn a dialogar de forma creativa amb ChatGPT, generar idees innovadores i resoldre problemes, tot de manera pràctica i vivencial. De la mà de Mireia Asensio (antropòloga experta en metodologies creatives)  i Ignasi Alcalde (Consultor, docent i expert en anàl.lisis de dades).

Secre(t)cions: xerrada i debat amb un prisma cultural i científic. Reflexionarem sobre la nostra pròpia mirada d’aquests líquids que sostenen la vida,  i com  les pràctiques d’art i ciència poden capgirar la percepció que en tenim. De la mà d Anoushka Skoudy (Doctora en biologia, col.labora en les connexions d art i ciència com a mediadora i consultora de projectes).

Data: 19/21 gener 2024

Formulari estàndard