Què oferim?

Un racó al Maresme, en un context privilegiat, envoltats de bosc i amb vistes al mar. Un espai idoni per a la tranquil·litat, la inspiració i la concentració necessàries per desenvolupar activitats, creacions, investigacions i recerca. El lloc ideal per consolidar amistats.


Caps de setmana entre Amics

Amb els amics del món de les arts, les lletres i el saber, organitzarem caps de setmana on compartirem coneixements i experiències tot gaudint de la casa i l’entorn privilegiat.

TIC (Talent i curiositat)

Cinc dels assistents ens regalaran una classe magistral, un taller pràctic, una xerrada, la presentació d’un projecte, idea, tesi doctoral, petit concert o declamació de la durada d’una hora. Tot seguit s’obrirà un debat, una ronda de preguntes, una pluja d’idees o una opinió (sempre constructiva) per part de tot el grup per comentar el que acabem de presenciar..

Estades creatives individuals

Durant els processos creatius en qualsevol àmbit (literari, científic, humanístic, etc.) es necessiten espais de silenci on es pugui trobar la concentració necessària i entorns que inspirin el procés creatiu. Al Bosc de les Idees t’oferim la possibilitat de passar una temporada per dur a terme el teu treball.

‘Bestcanvi’

El bescanvi, la més antiga de les pràctiques de l’ésser humà, va ser durant molts segles al centre de la vida quotidiana.

Ara és un moment idoni per fer un gir, provar un nou model de comunitat i demostrar que sovint aquella antiga manera de fer ens proporciona el que necessitem per viure i ser feliços. Per això hem fet una passa més enllà i hem creat Bestcanvi, una plataforma formada per una xarxa d’amics que intercanvien competències, experiències, contactes i béns.

El Bosc del Viatger

Des de fa més de 12 anys, nosaltres dos viatgem fent intercanvi de cases, una opció altament sostenible, circular, sense transaccions econòmiques pel mig i que et permet viure com viuen les famílies amb qui realitzes l’intercanvi. Ho trobem genial!

I ara que els nostres fills viuen pel seu compte i prefereixen viatjar amb els seus amics, a nosaltres també ens agrada que ens acompanyin els nostres amics!

Fem una mitjana d’un viatge cada mes, normalment d’una setmana i per Europa. A cada viatge hi podem afegir dos, tres o quatre amics més, depenent de la casa amb què intercanviem.


Connexió wifi i pet friendly