TIC – Talent i curiositat

La fórmula dels “TIC” (Talent i curiositat) segueix les dinàmiques dels Caps de setmana entre Amics (reunions de divendres a diumenge entre 12 persones que col·laboren en les despeses de la casa amb una aportació de 60€ i un plat).

La diferència entre ambdues modalitats és que, mentre que en els Caps de setmana entre Amics hi ha un únic tema com a denominador comú, en els TIC cinc dels assistents s’oferiran a regalar-nos una classe magistral, un taller pràctic, una xerrada, la presentació d’un projecte, idea, tesi doctoral, petit concert o declamació de la durada d’una hora. Tot seguit s’obrirà un debat, una ronda de preguntes, una pluja d’idees o una opinió (sempre constructiva) per part de tot el grup per comentar el que acabem de presenciar.

L’objectiu dels TIC és oferir la possibilitat de donar a conèixer els nostres talents, coneixements, una experiència viscuda o un projecte a un grup reduït de persones curioses i que desitgen aprendre.

Per tant, us animem a preparar una petita exposició d’algun tema que us apassioni per regalar-la als altres. Animar els altres a deixar-se seduir per experiències de tot tipus al llarg d’un cap de setmana únic, i poder contribuir amb les nostres aportacions directes a oferir un feedback sincer i càlid.

Oferir i rebre, escoltar i opinar, aprendre tots de tots, aquesta és la filosofia que caracteritza el Bosc de les idees.


Us agrada la proposta?

Si teniu ganes de participar-hi com a conferenciant/tallerista/artista/etc., digueu-nos-ho!

Sigui com sigui, allò més important és complir amb les següents condicions:

  • Ser 12 participants (més nosaltres dos)
  • Ocupar-vos d’un dels 12 plats del cap de setmana (podeu escollir entre un entrant, un principal o unes postres). Nosaltres oferim els esmorzars i les begudes no alcohòliques. Haureu de portar els ingredients per a 14 comensals i cuinar-lo (o bé portar-lo en part o totalment fet).
  • Fer una contribució a les despeses de la casa de 60 euros per persona per tot el cap de setmana.
  • Les habitacions disponibles són 6 dobles i 4 banys. Hi trobareu llençols. Si veniu en cotxe, us convidem a portar la vostra pròpia tovallola de bany.
  • El cost de les ampolles de vi que es consumeixen es reparteix al final del cap de setmana entre els participants qui n’hagin begut (no sol pujar més d’uns 7 euros per persona).

Properes activitats: