Categories
Agenda

Cap de Setmana entre Amics de Cinema i Literatura 24/11

Us donem la benvinguda al cap de setmana de Cinema/Literatura on explorarem els lligams entre aquestes dues formes d expressió artística. Descobrirem com s’adapten les obres literàries al llenguatge cinematogràfic gràcies a la transformació de les paraules en imatges. Analitzarem les decisions artístiques que donen vida a les històries a la gran pantalla i el seu poder per captivar i commoure l’audiència.
Coordinat per Margarida Codina, Jesús Prieto, Glòria Sala i Mateu Ciurana.

Data: 24/26 novembre

Formulari estàndard
Categories
Agenda

Cap de Setmana entre Amics Cinematogràfic 12/01 (Exclusiu per les “Ànimes Filmines”)

El Cap de Setmana Cinematogràfic exclusiu per als membres del Cine-Fòrum ‘Les Ànimes Filmines’:

Al llarg d’aquest cap de setmana, tindrem l’oportunitat de conèixer personalment aquells companys amb els quals ens trobem telemàticament cada dilluns. Conviurem dos dies sense el filtre dels nostres ordinadors i compartirem directament la nostra passió pel setè art. Veurem,descobrirem i anal·litzarem junts pel·lícules que no poden faltar a la filmoteca de les nostres vides i ens enriquirem amb les emocions compartides.
De la mà dels nostres coordinadors: Susana Bleier, Glòria Sala i Jesús Prieto.

Data: 12/14 gener 2024

Formulari estàndard
Categories
Agenda

Cap de Setmana IA i Creativitat + “Secre(t)cions 19/01- Llista d’espera oberta

Descobreix el potencial de la Creativitat amb ChatGPT! Aquest taller obert a tothom, t’ensenyarà com utilitzar ChatGPT com una eina potent per potenciar la teva creativitat i aplicar-la a la teva vida quotidiana. Aprèn a dialogar de forma creativa amb ChatGPT, generar idees innovadores i resoldre problemes, tot de manera pràctica i vivencial. De la mà de Mireia Asensio (antropòloga experta en metodologies creatives)  i Ignasi Alcalde (Consultor, docent i expert en anàl.lisis de dades).

Secre(t)cions: xerrada i debat amb un prisma cultural i científic. Reflexionarem sobre la nostra pròpia mirada d’aquests líquids que sostenen la vida,  i com  les pràctiques d’art i ciència poden capgirar la percepció que en tenim. De la mà d Anoushka Skoudy (Doctora en biologia, col.labora en les connexions d art i ciència com a mediadora i consultora de projectes).

Data: 19/21 gener 2024

Formulari estàndard

Categories
Agenda

Cap de Setmana entre Amics “Bella Italia” 19/04 – Llista d’espera oberta

19-21/abril/2024

Vi invitiamo a partecipare a un weekend immersivo: ‘Bella Italia’!: Una celebrazione a 360° della ricchezza che ci offre questo paese. Il suo arte, la suà musica, proiezioni di film in italiano e cucina rigorosamente italiana. Questo weekend sarà un’esperienza unica in cui parleremo solo in italiano. Un’opportunità per imparare, godere e condividere l’amore per questo paese così speciale.

.

Categories
Amics del Bosc de les Idees

Pau Vidal

Filòleg, escriptor i traductor

Categories
Amics del Bosc de les Idees

Martí Gironell

Periodista i escriptor

Web Martí Gironell

Categories
Amics del Bosc de les Idees

Montse Barderi

Escriptora i filòsofa

Web Montse Barderi

Categories
Amics del Bosc de les Idees

Núria Esponellà

Escriptora, filòloga i professora.

Web Núria Esponellà

Categories
Amics del Bosc de les Idees

Jordi Barnadas

Galerista i historiador de l’art.

Web Jordi Barnadas.

Categories
Amics del Bosc de les Idees

Dolors Udina

Traductora