Categories
Agenda

Revetlla de Sant Joan 2023 – Sol·licituds obertes

23/juny/2023

Benvolguts!

Amb el Jean Pierre volem celebrar la segona revetlla de Sant Joan a El Bosc de les Idees entre un grup d’amics tal i com vam fer l any passat. Volem convidar a tots aquells que ja heu estat a El Bosc de les Idees i, per tant, que ja coneixem. (Si voleu venir acompanyats per algun amic o familiar, ens ho proposeu i en principi no hi haurà cap problema!)

Els assistents hauríem de ser un màxim de 40.

El 23 de juny cau en divendres. Per qui vulgui quedar-se a dormir i passar el pont amb nosaltres, organitzarem un Cap de Setmana Entre Amics amb diverses activitats i seguint les dinàmiques dels que hem fet fins ara. El màxim d’amics que podran quedar-se fins diumenge serà 13. Qui hi estigui Interessat que m’ho digui el més aviat possible (No podem oferir només la nit de divendres).

Us recordem les condicions dels Caps de Setmana entre Amics que hauran d’afegir se a les de la Revetlla.

Dinàmica de la Revetlla

Es podrà arribar a El Bosc de les Idees a partir de les 18.30 del divendres 23 juny i la festa acabarà la matinada del 24 de juny.

La idea és fer un sopar dempeus i un ball, utilitzant el porxo, el hall d’entrada i el jardí.

Hi haurà músiques dels anys 70/80/90, salsa, llatina, etc. També ens agradaria tenir alguna guitarra amb els respectius guitarristes per trobar un moment per cantar tots junts.

Hi haurà coques, cava i refrescos per a tothom.

(NO HI HAURÀ PETARDS per petició expressa del Bitxu, Rosset, Whisky, Xica, Tica, Mica i Ballarica i pel sentit comú estant envoltats de boscos)

Cada participant confirmat haurà de contribuir amb:

-Un plat per a unes 10 persones que es pugui menjar dempeus. Ens heu de comunicar dues propostes en el moment de la reserva i nosaltres, a mida que anem veient les que ja tenim, us direm quina de les dues hem escollit (això per evitar trobar nos amb 25 coques de recapte o 100 croissant de frankfurt)

-25 euros per cobrir les despeses de les begudes, coques i organització.

MOLT IMPORTANT:

1) La voluntat a participar-hi ens haurà d’arribar abans del primer de juny i haurà de ser per escrit a través del formulari d’admissió que hi ha al final de la pàgina

2) Un cop us haurem respost afirmativament i en cap cas abans, ens haureu d’enviar un Bizum de 25 euros per participant no més tard de 24 hores a partir del nostre mail de confirmació.

3) Un cop rebut el Bizum, uns remetrem la confirmació definitiva!

Si heu de renunciar a l’últim moment a la festa, us tornarem els 25 euros només en el cas de trobar qui us pot substituir.

(Si no seguim aquestes passes amb un cert ordre, serà un embolic per a tots!)

Us recordem que qui vulgui quedar-se el cap de setmana, haurà de contribuir a les condicions d un Cap de Setmana Entre Amics. (Només els 13 primers que ho demanin, tindran aquesta oportunitat.)

Moltes gràcies i… ANIMEU-VOS!

Formulari estàndard

.