Categories
Agenda

Cap de setmana de creació literària

11, 12 i 13 de febrer de 2022

11, 12 i 13 de febrer de 2022 – Un cap de setmana amb un grup de persones que compartim la passió per l’escriptura. Cadascú escollirà un element del bosc, del jardí o un racó de la casa i al llarg del cap de setmana s’inventarà una breu història que quedarà per sempre més lligada a aquell punt d’El Bosc de les Idees.

Més endavant, un col·lectiu de pintors i il·lustradors pujaran al Bosc de les Idees i posaran llum i color a aquestes històries. El resultat final s’exposarà amb el suport d’un faristol en el lloc exacte que haurà servit de punt d’inspiració. Crearem així un recorregut artístico-literari que farà les delícies dels petits i grans que visitin la casa.

One reply on “Cap de setmana de creació literària”

Que maravilla!!!!! Me parece super interesante todo, y se nota el cariño del proyecto detrás. Soy Sandra Robledo os he conocido a través de Home exchange, me parece increíble la casita, vosotros ( escuche la entrevista completa y vi los videos), no encuentro fechas en las que se vaya a organizar algo más, pero por favor de ser así, me encantaría estar al corriente.Os paso mi profile de LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/sandrarb) por si queréis cotillearme, ( entiendo perfectamente el catalán, ya que vivi 3 años en Sitges) y además me encanta, lo que no será un problema para mi si asisto a alguno de vuestros certámenes..
De verdad un placer encontraros y encontrar gente así en mi camino.
Enhorabuena!!!!
Un abrazo!!
🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *