Categories
Agenda

Cap de setmana de creació literària

11, 12 i 13 de febrer de 2022

11, 12 i 13 de febrer de 2022 – Un cap de setmana amb un grup de persones que compartim la passió per l’escriptura. Cadascú escollirà un element del bosc, del jardí o un racó de la casa i al llarg del cap de setmana s’inventarà una breu història que quedarà per sempre més lligada a aquell punt d’El Bosc de les Idees.

Més endavant, un col·lectiu de pintors i il·lustradors pujaran al Bosc de les Idees i posaran llum i color a aquestes històries. El resultat final s’exposarà amb el suport d’un faristol en el lloc exacte que haurà servit de punt d’inspiració. Crearem així un recorregut artístico-literari que farà les delícies dels petits i grans que visitin la casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *